Повишен риск за търговията през предстоящите празници. Какви са заплахите за търговците?

Основното правило, което е хубаво да следвате е: действайте навреме, за да имате максимално безпроблемен коледен търговски сезон.

Голямото празнично пазаруване крие много рискове както за клиентите, така и за самите търговци. От принудително спиране на бизнеса ви заради блокиране на компютрите ви до глоби заради източване на данни за клиентите ви – това са само част от щетите, които може да претърпите най-често заради подценяване на информационната си сигурност.

Офлайн или онлайн – ето няколко прости стъпки, които да предприемете, за да намалите риска от загуби за бизнеса си в един от най-активните търговски периоди на годината.

Какви са рисковете?

Какво да предприемете вие?

За да не действате смело и безотговорно, ето няколко прости стъпки, които да следвате, за да намалите до минимум риска от нежелано прекъсване на работата ви в следващите няколко месеца. Голямата част от тях не изискват специални разходи – а са въпрос на решение от ваша страна:

Основното правило, което е хубаво да следвате е: действайте навреме, за да имате максимално безпроблемен коледен търговски сезон. Инвестирайте в решения за киберсигурност, преди да стане инцидент. След него може да е твърде сложно, а дори и невъзможно бизнесът ви бъде възстановен в нормално състояние за адекватно време.

Exit mobile version