Общи условия

Последен ъпдейт на 24 февруари 2020 в 04:21 ч.

Условия за ползване на сайта

Добре дошли в freedomonline.bg! Надяваме се, че ще бъдем полезни за Вас и Вашия бизнес. Моля, прочетете внимателно следните условия, тъй като всяко използване на този уеб сайт означава съгласие с този документ.

CENTIO Professional IT Security си запазва правото да променя и актуализира тези правила и условия при едностранно по всяко време, без предупреждение на потребителите на сайта. Най-новата версия на тези правила и условия винаги може да се намери в този раздел и се счита в сила и се прилага от момента на последното ѝ обновяване.

Общи условия

Този сайт може да бъде достъпен в www.freedomonline.bg и се управлява от CENTIO Professional IT Security.

Достъп и използване на www.freedomonline.bg и всички проблеми, свързани с използването на съдържание, правата и задълженията на страните, споменати в този документ, както и каквито и да било правни последици ще бъдат управлявани в съответствие със законите на Република България.

В случай на злоупотреба или неразрешено използване на приложения, материали или на сайта като цяло, както и нарушение на някое от задълженията, посочени в този документ CENTIO Professional IT Security си запазва правото да ограничи или да спре без предизвестие, достъп до определени потребители на freedomonline.bg.

Изпълнимост

Този сайт е разработен и е предназначена за български граждани, със или без постоянно пребиваване в България.

Обща информация

CENTIO Professional IT Security не гарантира по никакъв начин постоянно функциониране на този сайт, както и неговата техническа и функционална гледна точка, както и всички форми на зловреден софтуер (вируси или други кодове тип), налични на сайта без знанието на CENTIO Professional IT Security. CENTIO Professional IT Security не може да бъде държано отговорен по никакъв начин за преки или косвени щети, причинени или предизвикани от страни, които да разглеждат или използват www.freedomonline.bg за нарушена функционалност или наличие на зловреден софтуер. Този сайт се предоставя по начина, по който в момента съществува – но без никакви гаранции.

В случай на нерегламентиран достъп или обидно ползване на сайта, както и в случай на нарушения на задълженията, предвидени в този документ CENTIO Professional IT Security си запазва правото да ограничи или да спре достъпа до интернет страницата на съответните нарушители без предизвестие.

Интелектуална собственост. Търговски марки.

www.freedomonline.bg е изключителна собственост на CENTIO Professional IT Security и е създаден за информационни и комуникационни цели и е предназначен за некомерсиална употреба.

Търговски марки, лога и символи, принадлежащи на трети лица, са изключителна собственост на техните собственици, които са разрешени използването им: всяко възпроизвеждане е забранено.

Страници, представляващи сайта и цялото съдържание (включително, но не ограничени до: текст, изображения, графики, звуци) са защитени от интелектуална собственост, авторските права, принадлежащи на CENTIO Professional IT Security, или включват материали, чиято употреба е изрично разрешена; Ето защо, тяхното използване, възпроизвеждане, копиране, публикуване, предаване (изцяло или частично) на която и да е форма или по всяка цел е забранено.

Възпроизвеждане на целия сайт или на част от него не могат да бъдат осъществявано с комерсиални цели.

Връзки към други страници

Сайтът може да съдържа връзки /URL адреси за свързване към други сайтове / страници. Това не означава, че сайтове / страници или техните собственици / администратори / собственици са свързани с CENTIO Professional IT Security. Дори ако намерението на CENTIO Professional IT Security е да се намерят тези сайтове / страници интересни, CENTIO Professional IT Security не може да носи отговорност за загуби, щети или разходи, произтичащи от достъпа до или използването на съответните страници, или всички страници, свързани с тях, включително, но не само тези, преки или косвени загуби, които могат да се дължат на използването на информация или услуги, които са на разположение на съответните уебсайтове.

Декларация за поверителност

CENTIO Professional IT Security не носи отговорност в случай на разкриване на информация се дължи на фактори извън наш контрол: атака или хакване на сайта, форсмажорни ситуации и др.

Push нотификации

За да сме максимално удобно, може да получавате ъпдейти по чрез push нотификации на браузъра си.

Тази наша услуга се управлява от WonderPush, трябва да се абонирате за нотификации като кликнете на попъпа за оторизация при посещение на сайта или на иконката със звезда в долния ляв ъгъл.

Информацията, която съхраняваме и обработваме, за да осъществяваме тази услуга и да ви изпращаме тези нотификации е анонимизирана и съхранявана на сървърите на WonderPush за максимум 90 дни, без да бъде споделяна на трети лица. Не съхраняваме данни, с които може да бъдете идентифицирани, нито IP адрес на устройството, абонирано за подобни известия.

Може да се откажете от push нотификациите по всяко време, като се отпишете. Вижте как на линка тук.

Back to top button